Pàgines

diumenge, 16 de desembre del 2012

Andreu Valor - Desperta


Videoclip de "Desperta" d'Andreu ValorANDREU VALOR, està dins del disc "a l'ombra de l'obscuritat" (Mésdemil Records 2012), el seu segon disc.

Després del bon resultat del primer treball discogràfic, l'autor enfronta amb força i il.lusió el seu segon treball discogràfic en solitari "a l'ombra de l'obscuritat". Han sigut més de cent concerts en dos anys recorrent escenaris i aquesta intensitat ha provocat una maduració d'interpretació i composició. Aquesta ha sigut la base del nou projecte, la intenció d'agrupar l'essència obtinguda en aquest viatge per afavorir noves lletres i música, sent capaç d'aportar el possible progrés aconseguit. Una cosa no varia respecte a la particularitat de fer cançons, varia la forma de dirigir-se, d'expressar-se i l'enteniment musical, però les temàtiques continuaran sent fidels a la necessitat d'aportar positivisme i canvis a una societat, de vegades, desorientada i sobre tot a obrir els ulls a l'oient per centrar-nos en saber conviure i col.laborar amb aquell més necessitat, més maltractat, més dèbil...

En una situació com l'actual, el moment pot semblar-se obscur, com el títol del nou disc, però si et fixes en el detall, l'obscuritat no pot tenir ombra sense llum, per menuda que siga. Aquesta és la intenció del nou treball, paraules i paraules, melodies i compassos, que puguen possibilitar la millora necessària per al col.lectiu, per tots! Respecte i sentiments. Que la memòria no s'oblide!

http://www.andreuvalor.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada