Pàgines

dilluns, 31 de desembre del 2012

VerdCel - Treballaré el teu cos


Verdcel presenta el videoclip de la cançó "Treballaré el teu cos" del nou disc PetjAdeS.

El clip de "Treballaré el teu coS" és una representació visual de la pròpia cançó que se centra en una d'eixes parts del recorregut del dia, del trajecte de tota una vida, i l'eixampla:

"...quan es copsa la força de l'amor en tots els seus matisos i expressions, sense amagar res, sense fer-nos por ni enlluernar-nos excessivament... més enllà del simple enamorament, l'amor... i és així quan s'accepta, s'entén i ens inunda enèrgicament aquesta dosi d'il·lusió i de realisme màgic".

El treball ha estat obra de Daniel Olmo Boronat, amb el guionatge d'Alfons Olmo i la producció de VerdCel. Intervenen Alfons Olmo, Pau Romero (guitarra i productor musical de VerdCel) i Carmina Sandín. Ha estat enregistrat a la Serra Calderona (Els Puntals, Olocau).

Aquest ja és el segon fruit audiovisual que dóna PetjAdeS (sense comptar els dos documentals de la Filmoteca inclosos al disc i les videoprojeccions dels directes). El primer fruit és un curtmetratge que relata visual i auditivament la història d'aquest treball, que entrellaça les cançons, tant del directe com del disc enregistrat. Tot plegat és una obra multimèdia, tot un homenatge a l'ofici de fer cançons a través d'algunes peces de l'obra de Raimon:

"...com a vora mar, sobre la sorra, l'empremta que, malgrat s'esborre, ens deixa a l'ànima una cançó".

"...rere del recorregut d'un dia, el seu resultat, les òrbites concèntriques, el dibuix en cercle que tracen les cançons sobre la pròpia vida, sobre d'aquell/a qui les ha escrit, d'aquell/a qui les escolta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada